Fullspäckat

Fulltecknad dag nästan över, men bara nästan, disk och dusch väntar fortfarande. Egentligen borde jag göra morgondagens matlåda också, eller vänta, jag har ju i frysen, underbara planering som fungerar som den ska. Skönt, en sak mindre att oro sig för inför morgondagen.

Började i alla fall dagen med att cykla till SKL, så där halvintressant föreläsning och kalt så in i tusan var det i salen också, fick sitta med jacka på. Cyklade sedan över till campus och skulle gå på LARM (Linteks arbetsmarknadesdagar) hur mycket företag som helst var det, mest it-företag tyvärr, men några intressanta lyckades vi snoka på. Så nu har jag några jag ska skriva om exjobb till. Apropå exjobb hamnade jag på informationsmöte om det på lunchen, hade inte tänkt gå, men det blev så endå och sedan hade jag möte med Marianne också. Det var trevligt att träffa henne igen. Kollade igenom lite vilka alternativ jag har och det kändes skönt, blir det inget exjobb så blir det mer biokemi. Nu är jag däremot otroligt taggade på att göra exjobb, ska sätta mig ner med ansökningar och skicka i väg en helt del. Tänker nog vara ledig hela fredagen och sitta med detta. Kännd som om en del stress släppt nu, när man i alla fall har ett andra alternativ om det skulle skita sig fullkomligt.

Hem och äta lite innan jag höll på att missa bussen ut till Hampus. Blev ganska så kort och, kändes det som, stressigt. Mockade och tog in hästarna, fick ut Hampus en sväng, red kanske 30-40 minuter, delvis lite serpentiner på en äng, han började till och med mjuka upp sig. Ska envisa ner mig ännu mer, hästen ska bli böjbar som spagetti. Sedan hem igen och slänga i sig lite mat, putsa färdigt på debattartikeln och skicka in den.

Iväg igen, denna gång till Ryd och Kendo-träning. Helt otroligt roligt var det idag. Hade träning både nybörjare och fortsättning, det var super, gick mycket bättre med skrikandet när man vågade ta i lite mer. Sedan hade vi massa roliga övningar när man skulle räkna och göra olika saker. I slutet fick vi slå på motståndarens svärd också, hihi, bra när man tränade mot en fortsättare så kunde de också hjälpa till. Vår häftiga tränare Anders som är hur cool som helst kan ju inte vara överallt samtidigt. I alla fall känner man sig själv ganska så häftig när man har sin Shinai och skriker japanska ord. Kan numera räkna till fyra, men ska träna och på söndag hoppas jag på att kunna ända till tio. Ska också träna kendosteg varje dag så jag blir bättre och som jag fick påpekat se till att vänder häl trycks utåt. Tränande skirkande på vägen hem, kändes väldigt bra att skrika rakt ut i kvällen.

Nu blir det disk, dusch och sova. Fullspäckad dag även i morgon. 

Det Positiva: Kendo, kendo, kendo.
Det Negativa: Stress

Ichi, Ni, San, Shi....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0