Hej mitt vinterland!

Höll på att snubbla över mina fötter i morse då jag kollade termometern, minus 15 grader! Så det blev långkalsonger och jag ångrar det verkligen inte. Bitande kallt men underbart vackert. Jag känner att jag börjar komma i stämning nu, vilket innebär att jag går och sjunger julsånger i tid och otid. Försöker behärska mig, folk brukar titta lite konstigt annars. Dessutom kan jag ofta inte hela texten utan det blir samma vers om och om igen.
Tentan är skriven och jag är på väg hem för lite lunch innan det bär av till tågstationen. Det kan ha gått och det kan inte ha gått är väl känslan, mest att det kan ha gått, men man får väl vänta med spänning innan resultatet kommer.

Nu väntar ledighet och oj vad jag ska vila, varje fall huvudet, med tanke på snön som ligger ska jag packa ner täckbyxor och släpa fram skidorna från vinden, ska ta långa turer. Om isen ligger kanske det blir lite skridskor också. Jag vill bara njuta av vintervädret och umgås med familjen. Det enda jag kommer att sakna som en tok är Johan.

Det Positiva: Ledighet
Det Negativa: Ögonfransar som fryser.

Let it snow, let it snow, let it snow...

Over and Out

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0