Har landat i kallheten och vintern

Så har jag landat och kan andas igen. Jag hade en fantastiskt trevlig kväll i Uppsala med mina kära vänner från förr. Drack en massa gott vin och tjattrade till midnatt och sedan fick jag sova länge, länge på morgonen. Sedan bara det av hemhemåt till skogen och på tåget susade landskapet i norduppland förbi och jag kände den där bekanta känslan av igenkännande och gladhet som uppfyller mig när jag ser skogen igen. Man saknar den mer än man tror när man bor på slätten, även om den också har sina goda sidor.

Blev en social kväll först och när systerk om hem höll hon mig vaken till sent med allt sitt pratande. Nackdelen med att dela rum, men trevligt ändå. Sedan blev det långfrukost och en tur till staden där mamma hävdade att mitt hår var en katastrof så jag fick gå och klippa mig. Kanske blir det slingor lite senare också, känns som om håret mår lite bättre nu i allafall. Nu är jag mest trött och vill sova tidigt känner förkylningen som börjar få sitt grepp om mig också så imorgon ska jag ta det lugnt och inte göra så mycket, kanske komma ut på en skidtur och hälsa på glampi, ta dagen som den kommer.

Huset börjar fyllas med doften av stuvade makaroner och mammas köttbullar och magen börjar knorra så jag återkommer imorgon.

Det Positiva: Familjen
Det Negativa: Ont i öronen redan efter en dag....

I kind of miss the sound of your voice...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0