Häftiga Bokkenövningar.

Insmorda fötter och nyponsoppa som precis blivit lagom varm. Den första semesterdagen är inte helt ute och cyklar, inte alls. Dock har jag fortfarande problemet att jag inte kommer upp i tid, klockan tio åt jag frukost och då cyklade jag halv elva för att hinna till träningen, man vill ju sno åt sig någon av de bästa rutningarna. Lite onödigt så här i efterhand eftersom bara jag och Lollo lånade rustningar och det finns två i small. Sådant vet man ju tyvärr inte i förväg, kom dit tidigare än alla andra, som vanligt, men tajmade med att Anders kom ut från centrumhuset samtidigt som jag cyklade förbi, så det blev lite sällskap. Inte för att jag är speciellt sällskaplig en halvtimme efter att jag klivit upp ur sängen och slängt i mig frukost, men det är roligare att vänta tillsammans med någon än att stå där själv. Sedan kom Lollo också och tillslut två killar så Anders slapp känna sig i underläge.

Vi böjade med bokkenövningar. Häftiga bokkenövningar som Anders hade i beredskap åt oss. Det gick ut på att den ena skulle hugga Kote, Men, Do och den andra blocka på olika vis, sedan var det meningen att man skulle göra allt i flyt och när man blockat sista övningen gå över till att börja attackera Kot, Men och Do och så om och om igen. Jag och Lollo gjorde mot varandra, tillslut kom vi in i det och när vi båda slutade tänka på samma gång slutade det med att jag missar att blocka hennes Men och får ett solit träsvärd i huvudet, Bonk sa det och nu har jag en bula att förevisa för de intresserade.

Sedan fick vi på oss rutningar också och övade lite grundtekniker och lite bakåttekniker också. Måste öva mer på att kraften verkligen kommer från vänster ben och ingen annan satans ifrån. Sedan så gör jag tydligen hopsaliknande steg också och det måste bort. Ordentliga attacksteg ska det vara. Gå in på rätt avstånd först innan attacken och attackera därifrån. Körde ji-geiko också, det gick väl ganska bra tycker jag, försökte attackera mer Men, men jag vill så gärna gå på Kote hela tiden. Sista körde jag mot Anders och då var det jobbigt på slutet, aramarna kändes tyngre och tyngre och det var lite av en lättnad när det var över. Sedan darrade mina händer under avhälsningen och stretchingen.

Nu ska här städas för Johan ska komma förbi ikväll, ska bli mycket trevligt.

Det Positiva: Häftiga bokkenövningar.
Det Negativa: Sunkig lägenhet.

Coolhet är oslagbart.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0