Regnritt

Rätt så händelselös dag egentligen, övade på att gå i klackar, ett klart misslyckande så här i efterhand eftersom jag har stora skavsår på båda fötterna. Lyckades med det jag ville i stan i allafall och ångrade, förutom klackarna, beslutet att ta bussen in, jag älskar konceptet med buss, det är en underbar uppfinning. Jag har åkt buss i hela mitt liv, landsbygdsbuss det vill säga. Alltid när jag åke stadsbuss får jag tung och dovande huvudvärk, vet inte om det beror på stark perfymdoft, mycket damm eller en kombination av de båda, men något är det. Det slår aldrig fel, som tur är brukar det gå över när man kommer ut i friska luften igen, men själva resan är en enda lång plåga.

Sedan bar det av till Hampus på kvällen, det regnade och regnade ännu mer. Men vi körde ett kondispass vilket betydde ungefär konstant travand i en och en halv timme. Hampus var jäkligt stark och ville ligga först, nä han inte fick det ville han komma ikapp och ja, jag fick öva på att sitt och sträcka på mig och göra mig starkare än vad jag är. Kul att han orkar en massa mer i allafall. En vecka kvar nu, sedan så smäller det, anmälda är vi också så nu är det på riktigt. Detta betyder minst en till genomridning av programmet och ett pass med hoppning. Efteråt fick jag vänta en timme på bussen och passade på att städa lite i stallet.

Nu sitter jag här med morgonrock, tofflor och filt och hoppas för allt i världen att jag inte blir sjuk, det orkar jag inte nu, om en vecka så kanske, eller inte alls förresten, i november när allt är över kan jag vara sjuk i en hel månad utan att det gör mig speciellt mycket.

Ska ta en tablett och sova nu, så kanske det hejdar sig.

Det Positiva: Framåthästen
Det Negativa: Skavsår, dåliga beslut

Klump i halsen, klump i magen, värm upp mig innifrån...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0