Hoppehäst

Upp tidigt idag också, idag lite senare eftersom jag hamnade vid datorn och läste blogg hela kvällen igår. Syster somnade medan jag höll på så hon var pigg och glad imorse.

Kom iväg till Hampushästen i god tid i allafall och idag stod hoppning på schemat. Det gick rätt så bra. Testade tunnorna idag igen och inte lika många sidospringningar som förra gången. Syster knäppte kort på mig när jag hoppade och Hampus ser ju urgullig ut när han kastar sig över hindren, men jag ser helfånig ut. Min hoppstil lämnar mycket att önska kan man säga. Ser stel ut som en pinne, måste nog jobba lite på detta tror jag. Sedan fick syster hoppa också, det gick också bra, men jag är en misslyckad fotograf, inte ett enda kort som blev bra. Får helt enkelt träna mera på det.



Nu efter lunch står det matte på schemat för syster, men sen ska vi in till stan och uträtta lite ärenden innan det är glassdags med mina kompisar. Imorgon blir det också kompisträff, fast i Gävle. Ser jag mycket fram imot! Pratade med de som bestämt sig för att komma igår och någon nämnde att han skulle ta med sig vin, så då började jag tänka på vin och nu ska jag också har vin har jag bestämt. Ska som sagt bli mycket, mycket kul att träffa dem igen. Vissa är det nästan ett år sedan jag träffade.

Blir en del att göra idag, packa, fixa och dona och sedan sova tidigt så jag inte missar frukost imorgon när man ska passa tåg och allting.

Det Positiva: Hoppehästen
Det Negativa: får ju inte sonosa på morgonen.

Flying high above.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0