Back at Simhallen

Igår var det tillbaka till Simhallen som gällde. Skulle jobba eftermiddag och stängning och därimellan ha lite simskola. Det var lugnt och lite folk så det var lite segt att bevaka, men det funkar ju bra det också, skönt att slippa stressa. Simskolan gick också bra, jag och Carolina hade tillsammans och tyckte att grupperna var helt okej, man har ju som sagt varit med om mycket, mycket värre. Sedan var det slutstädning också, men även det gick smidigt, var ju tre stycken och delade upp allting och tog det ganska lugnt. Irriterande med folk som sölar en massa bara så man måste skjuta på saker och därmed dra lite över tiden. Trött var jag när jag äntligen kom hem, men det var tevligt att susa fram i den tysta natten.
Även idag blir det två timmar i simhallen med jobb, ska ha sim-och lek med små barn, det har jag inte haft tidigare så det ska bli roligt.

Det har även blivit lite Hampus, både idag och igår. Igår var det lång skrittur ute och Hampus trivdes alldeles förträffligt och blev riktigt pigg när han fick utforska en ny väg också. Sedan tog jag hand om honom ordentligt efteråt och ryktade i ungefär en timme. Idag var det ridbanan som gällde, Jossan ville hoppa några språng och jag ville öva dressyr och halter. Joker hoppade hur bra som helst idag och även Hampus var duktig i dressyren, även om han till en böjan mycket hellre ville satsa på hindren än på vad jag ville att han skulle göra. Sedan red vi igenom programmet också och det gick också riktigt bra, i allafall när jag skärper till mig och koncenterar mig ordentligt. Måste tänka på att rida ordentliga vägar i tav och skritt och inte sitta och smacka då eftersom det blir avdrag. I galoppen ska vi försöka så gott vi kan, i höger varv kommer det nog inte att gå så jättebra, får vara tacksam om det blir galopp, men i vänster varv gick det riktigt bra idag, han galoperade hela volen och även snett igenom utan att jag behövde driva jättemycket. Sedan ska det bli ordentliga halter också och jag får inte ha för bråttom.

Nu ska jag få i mig lite mat innan jag dör av hunger, förhoppningsvis får jag träffa min favoritkille idag också.

Det Positiva: Hampus
Det Negativa: Huvudvärk och trötthet.

Come fly again over everything.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0