Oproduktivitet

Denna dag har då verkligen inte varit lika produktiv som gårdagen. Hade en massa som planerats in och som skulle jobbas undan nu på eftermiddagen, men istället började jag läsa bok och sedan forsatte jag att läsa bok. Inte bra alls, tog tag i mig själv och kom iväg till maxi för att handla mat till mitt gapande tomma kylskåp. Fick sällskap av Johan också, så vi vandrade runt och kollade på en massa saker på maxi. Lyckades stå i mot impulsköpen, men inte till hundra procent, hittade ju ett par svarta högklackade skor, som jag letat efter ett bra tag nu och som funkade att gå i. Så då gick det inte att stå i mot länge och så står Johan och säger "Köp, köp" inte hjälpsamt. Så nu är jag ett par skor rikare till sommaren, så nu får den se till att komma så jag kan använda dem.

I övrigt idag har jag irriterat mig på cyklister och även gående som inte håller sig på rätt sida om cykelvägen, det gäller främst cyklister, gångare kan gå på vilken sida de nu vill, bara de går i kanten. Men cyklister ska hålla åt höger, annars blir jag nervös. Mest på grund av att jag är livrädd över att köra in i någon, fortfarande inte fixat bromsarna (börjar nog utmana ödet lite nu). Så för guds skull, håll till höger, varje fall om ni möte mig.

Efter denna oproduktiva dag, måste jag sätta mig och läsa igenom min text innan jag får sova. Hinner jag inte fixa den ikväll så får jag gå upp tidigt imorgon. Det straffar sig, det här med att läsa bok och ägna kvällen åt att gå på maxi.

Det Positiva: Svarta skor.
Det Negativa: Såå mottaglig för övertalning.

Underbaraste, finaste av alla, så glad blir jag när jag tänker på dig.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0