Change in plans

Mmm, helg nu, frossat i ostbågar framför en film, mycket trevligt. Ska försöka sova tidigt för ska ta den tidiga bussen till Hampus i morgon, eftersom Jossan skulle jobba eftermiddag istället för förmiddag, så nu kanske vi kan rida ihop ändå.

Idag var det skolan fram till klockan tre. Föreberedde nästa veckas lab och ligger nu mer före än vad vi brukar göra inför en lab, känns underbart bra. En föreläsning var det idag också, den var väl sådär, kändes som om man lyssnade på Maud Olofsson, mest på grund av dialekten och det illa dålda motståndet mot kärnkraft, men hon ska ju tydligen ha ändrat sig lite nu för tiden.

Vid lunch skulle jag träffa Johan och det slutade med att jag, han, Louise och Johan (många Johan att hålla reda på här), åt ute i solen och värmen, var väldigt härligt. Riktigt varmt blev det, tur att jag hade kjol och mina fina nya klackskor, som jag kunde ta av mig och vara barfota. Johan hällde vatten på min fot, bara för att tror jag, men det torkade snabbt.Jag kände mig fin idag i mina nya skor och i kjolen och så kände jag mig så lång, men ibland var det jobbigt att gå. Efter lunch hängde jag med Johan till café Java och satt där i några timmar och renskrev några föreläsningar. Mest distraherade jag Johan, hihi, det var trevligt.

Lite träningsvärk i magen har jag efter gårdagens bollträningar, imorgon blir det nog av igen om jag orkar efter hästeriet. Nu ska jag ta och läsa lite och sedan släcka ner, börjar känna lite värk i huvudet också.

Det Positiva: Distrahera Johan
Det Negativa: Trötthet.

Changes can be good to.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0