Underbaraste

Mmm, jag har nog hittat världens underbaraste. Jag känner mig så vuxen, så mycket jag, när jag är med honom och jag tänker aldrig utan orden bara kommer ändå, och han tycker att jag är vis och jag vet inte vad. Förra veckan var jag ute på "date" den första riktiga kan tilläggas, insåg jag så här i efterhand. Först gick vi till parken och satte oss på berget och pratade i solnedgången. Sen var vi och åt middag på kinaresturang, det var så vuxet, tänka att vara ute med någon som beställde öl liksom och jag åt hela middagen med pinnar vilket jag är mycket stolt över. Efter middagen gick vi på filmfestival och satt där hand i hand i mörkret och njöt av fina äventyrsfilmer av alla de slag. Sen cyklade vi hemåt i natten och blev kvar en bra stund i Rydsskogen för att säga godnatt. Det var en helt underbar kväll tycker jag.

Kvällen efter skulle jag för första gången få se hur han bor och blev bjuden på te och mys i hans soffa. En fin kväll det också som blev lite sen för min del med skola tidigt dagen efter, men vissa saker kan man faktiskt ta.

Helgen tillbringades utan honom, 30 mil norrut hos mamma och pappa, det var skönt att komma hem och vila lite. Träffa alla underbara djur och bara ta det lugnt. Det var en fin helg med ett mycket sorgligt slut. Den äldsta kaninen i familjen, i våras fyllde han sju år, blev plötsligt dålig och dog på söndagkvällen. Det var något mycket oväntat, men tyvärr är det så livet kan vara ibland.

Det Positiva: Underbaraste
Det negativa: Döden är närvarande



Minnen som kommer följa med oss livet ut är vad vi har kvar.



Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0