Uppvaktad, omhändertagen, lycklig

Det är som en underbar varm vind i höstmörkret som kommer in och bara sveper in mig i en lycklig dimma. Det känns så härligt, som något man läst om i böcker. I förra veckan hade vi bestämt oss för att träffas en kväll efter hans träning och jag tänkte väl att vi skulle höras efter att han duschat och blivit klar och så, så kunde jag ju cykla över eftersom vi varit så mycket hos mig på sistone. Men plötsligt så ringer det "Jag står här utanför din port nu =)" "okej, men då kommer jag och öppnar" lite panik, lite hamnade bryskt inne i garderoben (inte riktigt på det stadiet att man vill ha smutsiga kläder framliggande). Så står han där utanför och är så söt med en kladdkaka till fika. Finfin kväll, med fika och mys, inte mycket som slår det.

Försökte sedan ägna helgen att plugga, det fungerade sådär, gjorde lite annat också, bland annat en härlig höstpromenad som lugnade tankarna lite inför den kommande tenta-perioden. Sen bakade jag en äppelpaj och tänkte att här kan man ju inte sitta i ensamhet och äta den så då fick Johan komma över och hjälpa till.
Han är så härlig och nu kanske det låter som en klyscha, men han får mig verkligen att känna saker jag aldrig kännt förut. Jag har aldig kännt mig så avspänd med någon kille, helt underbart. Han bryr sig om mig och när han håller om mig känner jag mig så trygg och varm. Han är mitt eget lilla mirakel.

Nog nu om honom, jag har ju faktiskt andra saker på gång i mitt liv också. Mest är det skola, skola som gäller och det känns väl sådär så här inför tenta-p, men det ska nog funka.
Ska också åka iväg på äventyr snart, mot Smögen igen och Miljödyket 2008, ser fram i mot det. Att få känna saltstänket i ansiktet och se solnedgången från klipporna. Nere underytan ska det mest plockas skräp, men kanske får man se något annat intressant också. Kära systeryster kommer också dit och ska jobba och så får man väl träffa hennes pojke också, vilket jag gjort tidigare, men det var innan de blev tillsammans.

Återvänder nu till pluggandet en sista stund innan läggdags.

Det Positiva: mot äventyret
Det Negativa: tentatentatentatenta


I din famn blir höstens mörker väldigt mycket ljusare

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0