Miljödyket2008

Årets största händelse på Smögen, Miljödyket! En miljöinsats och en härlig sammankomst med trevliga dykare från Sveriges alla hörn. Meningen var att göra om fjolårets succé med laget Tångräkorna, men det blir inte riktigt som det var tänkt. Käraste systeryster kom visserligen till Smögen, men jobbade hela dagen som arrangör och stackars Karin blev så sjuk att hon inte kunde vara med. Laget fick dock värdiga ersättare i Tord och Annika och tillsammans lyckades vi med bedriften att hitta ett bilbatteri och vann klassen "mest miljöfarliga". Så glad man blev och sedan var det Räkfest hela kvällen med dans på borden och härlig musik man kunde sjunga med i :D Om ni vill festa ordentligt, med eller utan alkohol, festa med dykare, de härligaste människorna i världen.

Annars har veckan mest bestått av tentapluggande och åter tentapluggande. Lite deprimerande, men tror att det fungerade i allafall då jag skrev en tenta i fredag. Nu gäller det bara att orka ladda om för nästa på onsdag.
Omladdning är bra och den bästa är att träffa Johan, plötsligt så försvinner all stress och jag blir helt lugn, ett mycket bra koncept för att klara en tenta.

Det Positiva: Räkfest och dans på borden.
Det Negativa: För lite tid för det som är viktigt.

Du är det finaste jag vet....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0