Den bästa månaden

En hel månad, tiden går så otroligt fort. För en månad sedan åkte jag mot skåne, mot Äventyr 2008 och den största förhoppningen jag hade var väl att det inte skulle regna speciellt mycket. Så kommer vi fram till en kohage full med skit och bygger vindskydd, allt gott och väl. Inte så mycket som händer egentligen, men jag börjar så smått fundera över vilka jag ville sova brevid och hur man smidigast skulle ordna detta utan allt för mycket besvär. Nu var det inget att fundera över för sen gick det bara av farten och så låg vi där bredvid varandra. Sedan kom den skånska stormen, med regn och blåst som varade natten lång. Där låg vi och lyssnade hand i hand inunder pressen tillsammans med de andra som inget märkte.
Vad märkligt det kändes att vakna med din hand i min på morgonen, det kändes så bra att jag gick runt med ett leende hela förmiddagen ute i skogen. På kvällen gick vi tillsammans till brasan, utan de andra som redan gjorde sig i ordning för sovsäcken. Det var så mysigt att sitta där med dig och se in i elden och lyssna på det fina gitarrspelet. Åter i vindskyddet blev det mera mys och natten gick så otroligt fort. Frukost tillsammans på mogonen, din hand i min under filten, återfärd i bilen bredvid dig. Det var starten på något fantastiskt, något jag aldrig trodde och som jag fortfarande ibland har svårt att tro. När du ser på mig och ler kan jag inte låta bli att le tillbaka, får du får mig att må så bra, jag hoppas bara att jag får dig att känna på samma sätt.
När jag är tillsammans med dig kan jag dela med mig av tankar jag inte ens visste att jag hade. Jag känner mig på ett sätt jag alltid har velat känna.

Det blev ett hyllningsinlägg detta till dig, den just nu viktigaste personen i mitt liv (förutom mig själv), men det är du helt klart värd.

Det positiva: Johan
Det negativa: Vill bara ha mera tid med dig.


Stryker håret ur din panna och förundras över hur mjukt det är.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0