Underbart

Hemma igen då efter helgens äventyr och vilket äventyr det blev. Infriade alla förväntningar och förhoppningar jag hade och lite till. Resan började på fredag morgon med att pappa och syster anlände. Resan västerut tog sin början med mig vid ratten. Väldigt härligt att köra bil igen. Stannade till i Trollhättan för lunch, världens godaste pizza lyckades vi nosa upp. Sedan var det systers tur att köra, hon körde fel flera gånger trots att pappa satt brevid och gav anvisningar.

Så kom vi då fram tillslut till det älskade havet och det älskade Smögen, resans mål och slutstation. Den första vi möter vid dykcentret är den härliga båtkaptenen som inte längre kan gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen utan att det piper i metalldetektron, detta på grund av alla skruvar han har i kroppen. Han får syn på oss och skriker inåt huset "Dina brudar är här nu!" Ut kommer då en av våra favoritmänniskor, brunbränd av Thailands sol och ett skägg som gör vilken annan kille grön av avund. "Nämen tjenare" så fick vi en massa utrustning av honom innan vi gav oss iväg på jakt efter resten av tångräkorna som skulle komma.
Slutligen somnade vi och jag sov i allafall jättegott. Sedan blev jag väckt av syste som väste åt mig att sluta snarka. Så kan det vara ibland.

Tillbringade sedan dagen på och i havet. Den underbaraste platsen på jorden med världens härligaste människorna. Två fina dyk fick jag göra också, uppnådde målet för helgen och hittade en hummer samt lyckades för första gången på egen hand hitta en kantnål, vilket är något av det vackraste man kan hitta på västkusten.

Mellan dyken frös vi en massa och käkade kakor, inte helt fel sätt att spendera en helg måste jag säga. Fortsatte sedan med ännu en pizza och en god natts sömn innan vi alla for åt olika håll hem till boet igen. Lite sorgligt, men det är en plats jag alltid kommer att återvända till.

Helgens Positiva: Underbara dyk, underbara människor.
Helgens Negativa: Lite förskylning



Platsen och människorna i mitt hjärta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0