Testa gränser

Så var helgen över. 24-timmars multisport senare är jag stolt och nöjd över min insats. Efter 24-timmar ute i skogen tog vi oss igenom den avslutande hinderbanan. Med tanke på hur lite både jag och min lagkamrat tränat är vi jäkligt nöjda. Till nästa år ska vi satsa stenhårt och verkligen ladda. Nu vet vi ju vad det handlar om också och kommer att kunna förbereda på ett helt annat sätt. Sedan att kunna testa vilka gränser man har både fysiskt och psykiskt är något jag kommit på att jag verkligen gillar. Trots att man känner att man är på gränsen av sin kapacitet så kan man med lite vilja få kroppen att fortsätta. Sedan att med vilja ta sig upp för en av de brantaste och längsta backarna i trakten en är prestation att vara nöjd över och att göra det två gånger under loppet av fem minuter med en hinderbana/springrunda i mellan är något man kan vara stolt över. Sen kanske vi inte var snabbast och starkast på slutet, men vi genomförde och vi gjorde det på ett bra sätt. Nu väntar återhämntning och återladdning, sedan får vi se vad som händer härnäst.

Efter detta test känner jag mig redo att ta mig an andra utmaningar så nu till helgen får det avgöras. Om jag någonsin ska gå vidare så är det nu det är dags. Om det vore så att jag gör bort mig totalt så har jag en hel sommar på mig att begrunda det och fundera ut hur jag ska ta mig vidare. Känner att jag inte kan fortsätta befinna sig i något slags känslomässigt mellanting längre, det är dags att få veta, dags att handla. Nya utmaningar och testa gränser. Jag behöver ingen annan för att få bekräftelse längre, det klarar jag bra på egen hand. Det jag behöver är någon som stöttar mig och tycker om mig för den person jag nu blivit, någon jag kan vara mig själv mig, någon som inser hur viktigt det är för mig att få bevisa för mig själv att jag klarar nya saker och som vill vara med och delta i dessa saker. En person som inte är rädd för livet, för det har jag slutat vara. Allt eller inget, inget sorts mellanting längre.
Den största utmaningen av alla, att visa sina känslor ska jag nu ta mig ann, nu efter helgen känns det som en lätt grej, men jag vet att när jag väl står där, kommer det att vara ett av de viktigaste stegen jag någonsin tagit. Återkommer med rapport om detta.

Helgens Positiva: Utmaningar som övervinns
Helgens Negativa: Blåsor och skrapsår, men man överlever

Över kullen och tillbaka igen

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0