HemHemma

Återvände igår till den stora staden efter en långhelg ute i skogen. Träffade systeryster som tog studenten och en hel massa släkt som firade henne. Väldigt trevligt, men inte mycket tid över till funderingar.
På fredagen var det dags att träffa vännerna som jag saknat så mycket under hela våren. Ett glatt återseende som blev lyckat på alla sätt och vis. Lite gamla minnen och lite skvaller i precis lagom stor mängd.
Träffade också alla älskade djur jag lämnat bakom mig och det var nog det härligaste av allt.

Nu var inte helgen helt utan moln, fick en hel del att fundera över. Till exempel undrar jag om jag gjorde ett stort misstag och har förlorat en av mina roligaste vänner. Eller om jag gjorde ett misstag, om vi gjorde ett misstag är väl mera rätt att säga. Jag har inte riktigt sett det som något misstag heller fram tills nu när det verkar som om han undviker att träffa mig med flit. Tråkigt, men efter mycket tänkande har jag kommit fram till att det inte är något jag ska fundera på mera. Han har gjort det valet i sådanna fall, jag vill gärna fortsätta vara vänner så som vi kom överrens om, men om han inte klarar av det så är det helt okej. Hans val, hans förlust liksom.

Sen dyker det upp konstiga drömmar mitt i alltihopa också. Inte minns jag vad det handlar om, men känslan av dem dröjer sig kvar på morgonen när man vaknar. Ingen obehaglig känsla, men den får mig längta efter att det ska bli verklighet. Funderar en hel del på hur jag ska lyckas med detta, vilket gör att jag går omkring med en lätt frånvarande blick. Vill det så mycket nu att jag till och med tror att jag kan klara av det det här gången, inte bara fantisera om det utan verkligen göra det. Återstår att se om jag lyckas med detta, men känslan är helt klart värt det som det känns nu.

Helgens Positiva: Återseenden
Helgens Negativa: Möjlig förlust

The footsteps stops outside the door, will they enter or will they go?

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0