Förberedelser

Upp tidigt fastän det äntligen är jullov, trodde hantverkarna skulle komma vid åtta som vanligt, men icke. Vid nio när jag gick hemmifrån var det inga hantverkare i sikte heller. Glad i hågen cyklade jag i alla fall till Gamla Linköping och hoppade på bussen till Motala. Louise hade lovat att möta upp vid ändstationen så jag inte skulle behöva känna mig vilsen och där stod hon också. Gick iväg till affären och handlade mat till julfesten som går av stapeln i morgon. Kommer att bli så kul, känner så mycket förväntan. Vandrade sedan hem till Louise och jag fick en rundtur i hennes hus samt hälsa på deras hund Hampus. En liten vit lurvig sak som skällde en massa. När jag kliade honom lite blev han tyst. Åt lite mat eftersom vi var s hungriga och snaskade på pepparkakor och sjögräschips. Det ni, första gången jag provade och inte alls så dumt. Fick sedan skjuts upp till Bondebacka där vi ska vara imorgon och spanade in stället. Jättemysig liten röd gård uppe på kullen med radiomasterna i Motala. Kommer att bli fint när vi tänder ljus och machaller. Ska försöka ta bilder som kommer upp efter helgen.

När vi kikat runt klart var det fortfarande en stund tills bussen gick så vi tog oss en promenad längs kanalen. Väldigt uppfriskande och andra dagen i rad som jag kommer ut och preomenerar, detta jullov börjar väldigt bra. Sommnade nästan på bussen hem och vaknade till alldeles innan vallarondellen som ligger ungefär 400 meter från hållplatsen, snacka om tajming.

Väl hemma var det buller i lägenheten och en lapp på hallmattan. En hantverkare dammsög köket och lappen talade om att renoveringen blivit försenad. Asch vad tråkigt, all min planering om att inviga köket i kväll gick om intet och nu får det vänta ända till i januari eftersom jag åker hem till skogen på måndag. Lite surt eftersom det är mycket som ska göras idag också. Håller som bäst på att baka paj och sedan ska jag göra rödbetssallad också. Inte så effektiv idag så jag gör en sak i taget. Börjar känna mig väligt sliten och hoppas jag klarar mig från alla dessa förkylingar som härjar hejvilt. Ska kämpa på för att hålla den på avstånd, men jag kommer att ligga däckad under jul skulle jag tro.


Så här ser köket ut för tillfället, vatten och kakel har jag fått idag. Längtar efter resten.
Kakel som kommit upp


Dags att ta i tu med denna rödbetssallad på allvar nu.

Det Positiva: Promenad och prat
Det Negativa: Mycket, mycket som ska hinnas. Listor i the shit.

I want to se the light in the tunnel and when I do I know it will be you.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0