Glimtar av ljus

Härligt att vakna upp i morse och ha sällskap, men inte blev det lättare att gå upp för det, ville bara ligga kvar och snoosa jättelänge. Tyvärr gick ju inte det, kom iväg till skolan och var där lite innan åtta till och med. Hade ganska bra flyt i pluggandet idag och lite hopp fick jag. Träffade också Anna en snabbis och hon kände samma sak. Så nu hoppas vi på "rätt" frågor i morgon så jag slipper ännu en omtenta. Har så jag klarar mig känns det som. Satt dock inte kvar hela dagen, vid två cyklade jag hemåt för att byta kläder och väska. Hemma fanns det en trevlig hantverkare i köket, han höll på för fullt att snickra.

Tog i allafall bussen ut till Hampus, skyndade mig för att komma ut på ridturen innan det blev helt beckmörkt, men det lyckades inte riktigt, dimmigt var det också. Tror att jag hörde ett vildsvin som grymtade i skogen och började genast sjunga för att det inte skulle komma närmare, ett sådant vill jag verkligen inte träffa på. Hampus var fin idag, han försökte vända några gånger, men han insåg ganska snart att det var mycket roligare att springa i skogen. Han var härlig på hemvägen när han pinnade på hur fint som helst. Mockade båda boxarna och sedan tog jag in Joker och borstade på honom också, han är ett lermonster. Nu är det jullov från hästarna tills jag kommer tillbaka i januari, kommer sakna dem lite, men Glampi finns ju hemma som tur är och honom ska jag och syster umgås med.
Söt hästJokerRaggig smutsig häst



Sedan kom jag hem och var jättehungrig, så det var till att utnyttja matlagningsmöjligheten som finns har i huset. Lagade makaroner, bakon och stekt ägg, gud så mycket jag åt och gud så gott det var. I köket har det hänt grejer idag. Skåp har kommit upp och lådor, massor av lådor och jag tror att jag kommer att få en riktig spis! Det skulle vara helt underbart, ungefär den bästa julklappen.

Nya skåpny matta också

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska plugga lite till i kväll, bara gå igenom lite vad jag har räknat dessa dagar. Vore nog bra om jag gör det så kanske chansen att klara tentan ökar lite till.

Det Positiva: Ut i skogen
Det Negativa: Snuva

Att vakna med dig är bland det underbaraste som finns.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0