Bakåttitt och framåtflytt

Gick upp jättetidigt i morse för jag tänkte att hantverkare de kan komma lite när som helst, säkert klockan sju och då måste jag vara uppe och nästan färdig. Nu fick jag vänta istället och de kom inte och ringde på förrän klockan åtta, precis när jag var på väg ut genom dörren. Iväg till skolan kom jag i allafall. Började dagen med att läsa heeela tidningen och sedan plugga lite också. Gick ganska så bra på förmiddagen, men något riktigt hopp ser jag inte än. Får nog avgöra det i morgon. Efter lunch kom Johan och gjorde mig sällskap. Pluggandet gick lite långsammare, men vad gör det :D
Sen gick vi och fikade i C-sam, jag drack te och åt muffin, inte riktigt lika god som i Java, men dit orkar man inte alltid gå.
Blev kvar där i tre timmar och pratade, det var trevligt. Sen blev jag trött och tog mig tillslut hemåt.

Jag började tänka och minnas en massa saker som hände för längesedan, saker som jag inte tänkt på på väldigt väldigt länge. Det fick mig också att längta tillbaka lite till vissa stunder, tänk om man var liten igen och kunde leka i kojor och inte bekymra sig så mycket över vuxna jobbiga saker. I slutändan blir det ändå så att jag trivs med vart jag är just nu, men jag ska fortfarande jobba på hur jag är som människa, men det tror jag är ett livslångt projekt som får ta lite den tid det tar.

Lite läskigt är det här med att bloggen inte är så hemlig längre, men jag ska försöka att inte låta det påverka mitt skrivande allt för mycket. Får väl ha en utvärdering om ett tag och se om inläggen förändrats mycket.

Varje fall så kom jag hem i kväll, fylld av spänning. Vad hade hantverkarna haft för sig under dagen? Jo, det kan jag tala om, det har tagit bort allt, precis allt från köket och flyttat kylskåpet ut ur rummet. Nu behöver jag bara snurra på stolen vid datorn så kan jag ta mig något att äta :D

Kylskåp ute i rummetUtrivet kök

I morgon ska jag återigen ta mig till skolan och plugga, försöka hinna in till stan och vaccinera mig och träffa Johan lite, men för ögonblicket är det dags för lite nattmacka och sedan sömn.

Det Positiva: Långfika
Det Negativa: Plugga mera, måste plugga mera.

Små steg in i framtiden

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0