Ut i verkligheten

Ja, nu har jag tagit beslutet att bloggen ska sluta vara så hemlig. Nu ska här göras reklam för den! Alla ska få veta om den och kunna läsa, inte de två personer jag hittills anförtrott den åt.

I helgen var det mycket som skulle bli gjort och som vanligt blev det inte som jag planerat. Lördagen blev lite pluggande och lite plockande i köket som ska renoveras. Sedan bar det av ut i skogen med Vild! friluftsföreningen vi Liu. Där bjöds det på grillad korv, pepparkakor, lussebullar och glögg. Väldigt mysigt och gott! Det var fint med all snö som låg på backen och träden också. Sedan cyklade vi hem i mörkret och inga cyklar som gick sönder detta år som förra :D




Stor stor eld ute i skogen är det mysigaste som finns

Söndagen bjöd på ännu lite pluggande, matlagning och plockande i köket som nu är helt tomt, ser fram i mot att få ett nytt. Det börjar i morgon och fortsätter hela veckan lång så nu har jag laddat upp med matlådor så jag kan vara i skolan och tentaplugga hela dagarna. För här i lägenheten ska jag befinna mig så lite som möjligt, här ligger saker i en stor hög längs med ena väggen och jag har till och med tvingat in saker under sängen för att man ska ha plats att gå omkring lite också.



Köket urstädat och redo för renoveringen

Nu är det bara kvar av dagen att ladda om och försöka sova så jag kommer upp i tid i morgon.
Helgens Positiva: Mys i skogen vid en härlig eld.
Helgens Negativa: Mycket saker på golvet nu.

Nya spännande saker som händer.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0