Omättbart

Har verkligen ansträngt mig denna vecka, men det går verkligen inte att gå upp på morgonen. Den enda morgonen jag lyckades var torsdag och det var för att Johan sms:ade, alla andra mornar var en katastrof, fick stressa mig igenom frukosten och alla andra morgonrutiner och det är verkligen inte bra. Alla min energi och styrka försvinner bara ner i ett svart omättbart hål, det slukar bara mer och mer och vet inte hur jag ska få energin att stanna kvar. Måste försöka må bra och få ork igen. Har några strategier där bland annat en kort morgonpromenad ingår, tar bara 20 minuter och om jag går upp den bestämda tiden så hinner jag finfint. Funderar också på att börja duscha på kvällen så man har mera tid på morgonen, är trots allt lättare att ta en kvart på kvällen när som helst och duscha.
Den strörsta och viktigaste delen i min plan är en häst som heter Hampus. Har ännu inte sett honom, men ska dit i morgon och provrida. Tror verkligen att en häst tv gåner i veckan ute i skogen är precis vad jag behöver. Jag minns ju själv hur bra man mådde när man bodde hemma och hade glampi tio minuter bort. Planen är i alla fall att om det går bra i morgon börja sköta om honom och rida lite igen.

Veckan har annars mest bestått av pluggande, försöker verkligen i statistiken nu, ska klara av den här svåra kursen bara för att bevisa för mig själv att jag kan.
Igår var det jobb som gällde. Inte den bästa simskoledagen, Linus stänkte ner mig så jag hade lock hela första lektionen och precis när det släppte stänkte han ner mig igen så att det kom tillbaka. Typiskt killar, men, men antar att man får ta en del, hämnades lite på slutet. Sedan tyckte han att jag var en svikare som inte går på julfesten i kväll, men jag orkar verkligen inte. Denna helg har jag reserverat bara till mig själv, var så längesedan det blev en sådan helg och de två-tre-fyra kommande helgerna blir det full fart igen, så det här behöver jag, även om en kväll med Linus och Bella inte är helt fel heller, men det kommer ju fler fester.
Dum som jag är tackade jag inte nej till att jobba kvällen heller utan slavade på till halv elva, mycket trött, måste säga ifrån ännu mer.

En del av stressen har i alla fall släppt nu, hoppas att det hjälper till att få ordning på hela alltet också.

Det Positiva: December och snö.
Det Negativa: Vill inte gråta och må dåligt på grund av dig.

Ser du inte hur jag mår varenda gång du lämnar mig ensam kvar...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0