Annandagjul

Så var julhelgen över för detta år då. Känner mig för övrigt mycket bättre nu, känns fint att man kanske kan andas normal genom näsan när man ska upp i luften och flyga. Rinner inte alls lika mycket längre utan nu börja det som kommerr ut bli grönt och då har jag lärt mig att man snart är frisk. (Ha, retas med syster och skriver om snor ;P)

Idag så var det andra halvan av släkten som det skulle socialiseras med. Det var trevligt att se dem igen. Mormor, morfar, moster, morbror och kusinerna. Deras hund Charlie var också med, men fick nöja sig med att vara i hallen på grund av pappas allergi. Fick gå en promenad med honom på kvällen, han drog lite gran, men sedan tog gatlycktorna slut och då gick han så snällt brevid mig. Åt god mat som mamma lagat, lax och pressad potatis och till efterrätt blev det fruktsallad och glass. OOhh vad gott det var, ska börja göra det hemma och bara ha i goda frukter som jag tycker om.

Börjar få lite resfeber nu, ska bli spännande, första gången vi ger oss ut på egen hand och även om det är väldigt ordnat och färdigt det mesta innan är det väldigt pirrigt. Hoppas på att det blir en bra resa och att vi kan slappna av och bara ladda massor av batterier så vi räcker hela våren lång. Känns som om det viktgaste blir att få se solen igen och få lite ljus. Mörkret här hemma påverkar nog mer än vad man tror och skulle tro att det har påverkat mig mer än vad jag velat känna av. Nu på slutet har jag varit så focuserad på så mycket annat och inte focuserat så mycket på mig själv så det ska jag försöka mig på att göra lite mer. Får nog bli lite av ett nyårslöfte till åt 2009 att focusera på mig själv och på saker och människor som får mig att må bra. Ska klura lite på det till i morgon då jag tänkte ha en liten årskrönika då det blir sista gången jag skriver innan jag åker till soliga Egypten. Oj vilken press jag fick på mig att prestera nu, men ska bli lite trevligt att ta lite tid och tänka tillbaka på vad som hänt under detta långa händelserika år.

Johan är tillbaka i Linköping igen, nu är han ännu längre bort och snart så far jag väldigt långt bort. Usch vad det känns lite tråkigare nu att resa. Samtidigt som jag tycker att det ska bli kul. Inte blir det bättre av att syster går omkring och gnäller över att hon saknar sin Patrik så mycket. Då börjar ju jag tänka en massa också och så kommer saknaden upp till ytan. Lite jobbigt, men om man håller sig sysselsatt så fungerar det bra. Måste ju vara lite nyttigt att sakna också tror jag.

Ska nu lägga mig och läsa lite bok innan det är sömn som gäller. Planerar att både rida och hinna träffa kompisar i morgon.
Det Positiva: Snoret blir grönt, då är man snart frisk!
Det Negativa: Det är fortfarande snor.

Drömmer om att sova i din famn igen.

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syrran

Det är äckligt att beskriva snor!!!!!!!!!

2008-12-26 @ 21:52:10
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0