Avslut och påbörjan

Så var sommaren snart över, slutade jobbet igår och inser att jag kommer att sakna det. Alla underbara människor jag lärt känna och fått jobba med. Härliga stunder med gapskratt och fikapauser som ibland drog ut lite väl mycket på tiden. Som alla människor jag möter och tycker om kommer jag att minnas er. Nu är det ju inte slut bara för att sommaren är slut. Kanske får jag hoppa in lite i höst och ni finns ju aldrig speciellt långt borta. Vilket är tur, för när den mörka hösten kommer så kommer ni kanske att behövas för att jag ska orka mig igenom.

Men nu försöker jag blicka framåt igen, hösten får alltid den inverkan på mig, nu kan man ta nya tag och börja om igen. Det är som om man varje höst får en ny chans och så känns det även i år. I år ska jag också anstänga mig lite extra, men jag ska också försöka att dra ner kraven på mig själv, allt behöver ju inte vara perfekt.

Perfekt ett ord som jag verkligen hatar. För när någon nämner att man är perfekt läggs en så stor tyngd över mina axlar. Det finns inget värre tycker jag. Ordet gräver sig in och gnager på självkänslan tills det inte finns mycket kvar. Och när någon nämner det ordet så får man sådana krav på sig själv, det är i allafall så jag känner. Krav som ingen i längden kan leva upp till. Så nu försöker jag lugna ner och inte anstränga mig så mycket och bara göra saker osm jag vill och inte det jag bör.

Det positiva: En ny början
Det negativa: En trötthet som inte vill ge sig

Du kommer alltid att vara min riddare, vad som än händer.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0