Panikångest och Hemlängtan

Igår började inte så bra. Sängen var otroligt skön och jag ville absolut inte kliva upp vilket gjorde att jag nästan kom för sent och i princip inte åt frukost. Hade också otydbara drömmar som lämnade en skum känsla i kroppen hela förmiddagen. Tyvärr minns jag inga detaljer, men det kanske helt enkelt är meningen.

Så var det dags att storhandla till äventyret vilket tog lång tid, men var relativt roligt med ett stort undantag. En männiksa som bara pratar och pratar om så oviktiga saker hela tiden, saker som inte intresserar någon, det är som om han inte klarar av tystnaden. Undrar verkligen om jag kommer att klara av detta under flera dagar, men jag får väl försöka. Vänner är ju något man ska vara rädd om och även om de går en på nerverna ibland kan de vara värda att ha i närheten.
Jobbade under kvällen med min favorit igen, han undrade om jag var nervös, jag svarade att det pirrade i magen. Sen skrattade han åt mig när jag sjöng med till en Carola låt och önskade mig lycka till. Piggade upp mig mycket.

Tyvärr höll sig optimismen inte över hela dagen idag. Idag har jag haft ångest och ångrat vad jag givit mig in på. Som om inte det var nog drabbades jag av hemlängtan också och önskade mest av allt att jag befann mig 30 mil härifrån och umgås med familjen framför brasan. Fick ta det näst bästa och prata i telefon med systeryster och världens underbaraste pappa. Efter det kändes det lite bättre och beslutade mig för att ge detta en chans till. Sedan lyckades jag till och med packa lite, min ryggsäck ser ut som en gravid säl på en häll och det är fortfarande mer som ska i. Det sista får dock vänta till imorgon. Sen återstår det att se om jag fattade rätt beslut den där söndagen för några veckor sedan eller om jag skulle ha valt en annan väg.

Dagens Positiva: Världens bästa pappa
Dagens Negativa: Hemlängtan och Panik


En chans till är alla värda

Over and Out

Kommentarer
Postat av: EllenPellen

Världens bästa pappa!!!
vilken tur jag har att han är min också ;P

skönt med äventyr men också skönt att de är över ;P

hmmm...undrans flundrans vem du syftar på? ngn pratig...hmmm...kan inte lista ut vem det kan vara :/

puss och kram skumbanan(mums)

2008-05-05 @ 12:01:47
URL: http://ellenelinor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0