Kalenderfri dag

Dagen är än en gång över. Ganska så grubbelfri dag idag, vilket alltid är trevligt. Detta kan bero på att jag glömde kalendern hemma vilket gjorde att jag gände mig lätt handikappad och inte hade koll på någonting, vilket betydde att jag inte kunde titta in i framtiden och oroa mig och planera. Kanske borde lämna den hemma oftare istället för att använda den som en andra hjärna.

Som de flesta andra dagar bestod dagen av projektarbete vilket stänger en inne i ett hus utan fönster och fast vid en dator. Jag och en vän filosoferade lite över hur högt i tak det egentligen är och kom fram till att det måste vara på grund av alla laboratorium i huset som kräver speciell ventilation. Passade på att sakna laborationerna lite, men får hålla mig till hösten när det kommer roliga kurser igen.
Cyklade hem i den underbara solen som värmde så skönt i ansiktet. Beslutade mig sedan för att ta en springtur i kvällsolen och hade en riktigt trevlig timma ute i skogen utan någonting speciellt att tänka på.

Tyvärr höll den sköna känslan av ickegrubbleri inte i sig speciellt länge. Förstår inte riktigt hur jag ska bete mig för att kommunicera med vissa människor. Det är som om allt jag vill säga fastnar och inte vill komma ut och det som kommer ut låter bara konstigt och inte alls som jag tänkt mig. Allt låter så mycket bättre när man är ensam och bara tänker på vad man skulle vilja säga i vissa situationer. Dessutom tror jag att det ligger någon förbannelse över mig, så fort jag tänker en tanke om vad jag vill ska hända så kommer det absolut inte att hända mig. Tror stenhårt på detta vilket gjort att jag verkligen anstänger mig för att sluta tänka i förväg och inte grubbla så mycket över vad som kan hända i framtiden. Får väl erkänna att det inte alltid fungerar på grund av min ibland alldeles för livliga fantasi. Fantasi kan vara nog så bra att ha, men ibland skulle det vara skönt med ett huvudet som inte alltid tillhör denna värld utan ger sig ut på strövtåg till alla de världar den kan hitta på. Väldigt trevligt för stunden, men väldigt jobbigt när man återvänder till den här välrden igen.

Men nu nog skrivet för idag. Då återstår bara det viktigaste.
Dagens Positiva: Projektarbeterna flyter på som en båt med vind i seglen.
Dagens Negativa: Kommunikationsproblem

Du ser mig inte fast jag står och hoppar här framför dig, är det jag som är osynig eller du som är blind?

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0